Min uforgribelige mening om ...

Opasia

Dette skrift er et af mine holdningsudtryk om informationssamfundet. Det er et dynamisk dokument, der vil udvikle sig med tiden. Du er velkommen til at henvise til det, men læs lige min henvisningsside.

Kommentarer modtages meget gerne - skriv til joergen.bak@post2.tele.dk


Se også:

Fortsat undren over Opasia

Jeg har ikke skrevet noget om Opasia i et halvt år ... for der er ikke sket noget som helst. Det føler jeg nu trang til at fundere lidt over.

Jeg er umiddelbart blev ansporet af Gert Kingled's beskrivelse af at han har modtaget et brev fra TD@, fordi han har udtalt sig kritisk til Politiken. Ifølge GK's udlæning blev (en af..) TD@'s direktører meget fortørnet over denne kritik.

Jeg så tilfældigvis Politiken den dag, og læste en meget, meget sober og underspillet kritik af TD@.

Jeg ville nok have været mere direkte - men selv det burde TD@ da ikke kunne have ondt af. Jeg har besluttet mig for at fortsætte med TD@, for at kunne følge deres udspil på tætteste hold.

Der er mange gode medarbejder hos TD@, der gør deres bedste, men der er alvorlige organisations-fejl - fx.

Og til allersidst: at Opasia ikke kan sammen med Unibank's PC-bank (under W3.1x) er lettere grotesk. Ifølge Unibank anvender de en ren dial.386, leveret af IBM (som dog også giver problemer) mens TD@ har pillet i koden.

TD@ benægter dette - men Unibank's dial.386 er på 33462 bytes mens Opasia's dial.386 er på 102025 bytes. I bunden af begge binære filer står der 'Copyright 88-92 Stac Electronics, Carlsbad, California'. Der er noget der ikke rimer.


Til toppen af denne side.
Skrevet af Jørgen Bak 27.10.1996.